Jouw persoonlijke verhaal vastgelegd

Iedere fotoshoot is weer anders,
maar steeds opnieuw leg ik de mooiste momenten vast
en vertel ik jouw persoonlijke verhaal in mijn foto's.

 

20px

Connectie

Een arm om elkaar heen. Een knuffel omdat je elkaar lief hebt of juist de connectie met elkaar door elkaar te plagen en plezier te hebben. Dat is wat ik graag wil vastleggen tijdens de shoots die ik maak.

20px

Pure emoties

Iedere shoot weer wil ik echte emoties vastleggen. Dit kan natuurlijk tijdens een bevalling, maar ook bijvoorbeeld tijdens shoots met kinderen laat ik ze zijn zoals ze zijn. Ik laat ze lekker hun gang gaan en ondertussen leg ik de meest pure emoties vast.

20px

Bewonderen

Na het maken van een fotoshoot krijg je alle mooiste foto's in een online album. Hier kun je de foto's bekijken en downloaden.

Open en eerlijk

Na de shoot krijg je alle mooiste foto's
digitale in groot jpg formaat aangeleverd,
dus geen onverwachte kosten achteraf!

 

 

 

 

 

 

Neem contact op

Portfolio & Gallery

Een kijkje in mijn eerdere werken

All

Meer weten over mijn manier van werken en de tarieven??

Referenties

Klanten vertellen....

Ontzettend blij met de prachtige foto’s van onze B&B !

Patricia van der Heijden

B&B eigenaresse
Lekker persoonlijk en mooie foto's!

Bas van Herel

Eigenaar Themofly
Marian is heerlijk relaxed, alles kan en mag. We wilden graag spontane foto's van ons gezin en dat is absoluut gelukt! Ze kwam zelf met ideeën maar vond het ook geen probleem als we zelf, of onze kinderen, met ideeën kwamen. Zo werd er verstoppertje gespeeld, "wedstrijdjes" gerend en dat plezier is terug te zien!

Joy Vosters

Marian was onze fotograaf op 1 Augustus dit jaar, de foto’s die ze gemaakt heeft van onze bruiloft vertellen het verhaal van het begin tot het einde, als wij ze terug kijken beleven we deze mooie dag weer helemaal opnieuw! dank je wel…

Monique van Dijk

Heel tevreden over Marian; prachtige foto’s, fijne sfeer tijdens het maken van de foto’s, mooie nabewerking en zeer schappelijke prijs. Aanrader!

Carlijn Hermans

Al meerdere fantastische shoots gehad met Marian, en telkens weer een totaal andere stijl. Marian grijpt dan ook elke uitdaging aan en de passie hierbij is voelbaar. Tijdens de shoots was ik helemaal op mijn gemak en Marian heeft leuke ideeen. Ze lijkt nooit te willen stoppen met leren/ ontdekken/ perfectioneren en dat zie je terug in de foto's! Een dikke aanrader!

Ilse van Lieshout

Neem contact met mij op

Ik hoor bijzonder graag van je

30px

Contact informatie

Ik kan me voorstellen dat je een vraag of opmerking hebt, of dat je een afspraak wilt plannen. Vul dan gerust het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op of stuur me een app-je.

30px

Adres

Kloosterstraat 34
5094 EB Lage Mierde

 

E-mail

info@photographybymarian.nl

Telefoon

06 10 30 57 37

30px

Linkjes

Photography By Marian is ook te vinden op www.q-info.com

Photography By Marian  op www.fotograaf-info.nl

Photobooths-huren.nl  AlleTrouwambtenaren.nl