Over mij

Mijn naam is Marian Roest, trotse eigenaresse van Photography By Marian.

Toen ik zo’n 10 jaar geleden samen met mijn moeder en haar spiegelreflexcamera op vakantie ging, merkte ik dat ik degene was die de hele vakantie met de camera rondliep. Geïnspireerd door de steeds mooier wordende plaatjes, was dit voor mij het begin van mijn liefde voor fotografie. Even later zijn we samen vele cursussen gaan volgen en met als resultaat prachtige foto’s van de meest uiteenlopende onderwerpen. Door de lat steeds een beetje hoger te leggen blijft fotograferen interessant en leuk!

Als moeder van 3 jonge kinderen kan ik enorm genieten van het fotograferen van dit soort spontane oncontroleerbare koters. Het is nooit hetzelfde, je weet nooit van tevoren wat er gaat gebeuren maar dat maakt vaak de leukste shoots. Van onder geplast worden tijdens een Newbornshoot tot op je buik in de sloot liggen voor het perfecte plaatje, het hoort erbij en I LOVE IT!!

Ook is het heel bijzonder om bij de meest speciale momenten uit iemands leven te mogen zijn. Bruiloften zijn hier een goed voorbeeld van, zelf pink ik nog wel eens een traantje weg. Maar ook het fotograferen van een geboorte vind ik een heel speciaal moment.

Ik kan nog bladzijdes volschrijven over wie ik ben en wat ik doe, maar beter kun je me volgen op Facebook en Instagram.