Informatie

All-inclusive

Bij mij betaal je altijd een vooraf gekozen vaste prijs voor je fotoshoot, voor een vast aantal foto's. Je krijgt dan de mooiste beelden in de beste kwaliteit aangeleverd, dus geen verrassingen achteraf!

Om een shoot zo goed mogelijk op maat te kunnen aanbieden voor alle wensen heb ik pakketten waar je uit kunt kiezen. Pakket S kost €100, pakket M kost €125 en pakket L kost €150. Eventueel kunnen we in overleg een pakket verder afstemmen of achteraf bepalen. Heb je vragen of twijfel je ergens over? Bel me gewoon even. 06-10 30 57 37.

Het aantal foto's wat uit zo'n shoot te halen is verschilt per setting. Alle foto's worden volledig geoptimaliseerd en in het hoogste JPG formaat naar je opgestuurd in een persoonlijke galerij. Je bent daarna vrij om met de foto's te doen wat je wilt.

Buiten shoots
Shoots die buiten plaatsvinden met bijvoorbeeld je gezin, kinderen, vrienden of familie kun je bij pakket S voor €100 ongeveer 15 foto's verwachten in kleur en/of zwart wit. Bij pakket M voor €125 kun je 25 foto's verwachten en bij pakket L voor € 150 zo'n 40 foto's in kleur en/of zwart wit.

Studio fotografie
Shoots die we in de studio doen kosten meer tijd, met name in de nabewerking. Wil je een shoot in de studio dan kun je bij pakket S voor €100 zo'n 5 foto's verwachten, bij pakket M voor €125 ongeveer 10 foto's en bij pakket L voor €150 ongeveer 15 foto's in kleur en/of zwart wit.

Newborn fotografie
Newborn shoots kunnen zowel bij je thuis als in de studio plaatsvinden. Afhankelijk van wat je zelf leuk vindt. Wil je meer lifestyle fotografie dan adviseer ik te kiezen om dat lekker bij je thuis te doen. Wil je meer geposeerde foto's waarbij vooral je baby in de belangstelling staat kan dat zowel bij je thuis als bij mij in de studio. Ook hierbij heb ik verschillende pakketten gemaakt. In pakket S voor €100 krijg je 8 foto's die volledig geoptimaliseerd zijn in kleur en/of zwart wit in het hoogst haalbare JPG formaat. In pakket M voor €125 krijg je 12 foto's en bij pakket L voor €150 krijg je 16 foto's. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat je alle foto's volledig geoptimaliseerd in groot JPG formaat krijgt.

Overig
Er zijn uiteraard allerlei soorten fotoshoots die hier niet opgenoemd zijn en ook niet op mijn website te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het fotograferen van een bruiloft maar ook pikante boudoir fotoshoots doe ik met enige regelmaat. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik deins niet terug voor een uitdaging. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Speciale foto's
Wil je een foto met een speciale bewerking zoals de foto's hieronder dan kost dat €100. Wil je zo'n soort foto in combinatie met een fotoshoot dan reken ik €75 extra voor zo'n foto.

De hierboven genoemde prijzen zijn gebaseerd op een prijs inclusief reiskosten tot 10 kilometer vanaf Lage Mierde. Wil je een locatie die verder is dan 10 kilometer reken ik €0,65 per kilometer extra (heen- en terugreis).

Na de fotoshoot
Na de shoot zoek ik de mooiste foto's eruit en die ga ik optimaliseren. Als dat klaar is zet ik de foto's in een persoonlijke galerij op mijn website. Door middel van inloggegevens kun je de foto's bekijken, downloaden, delen en bestellen om af te drukken. Zonde om je foto's maar op de computer te laten staan toch?
De foto's blijven ongeveer een maand in de galerij staan.

                                

Kledingadvies:

Tijdens de shoot gaat het om jullie, niet om de kleding. Je kunt daarom het best niet te schreeuwende (felle) kleuren en opvallende prints aandoen. Gebruik het liefst natuurlijke kleuren in je kleding, denk bijvoorbeeld aan bruin en donkergroen. Als je met meerdere personen op de foto gaat, zorg er het liefst voor dat de kleuren een beetje op elkaar zijn afgestemd.

Advies tijdens een fotoshoot met kinderen:

Laat ze lekker zich zelf zijn en als ze even geen zin hebben, lekker even laten spelen zodat ze daarna zin hebben om mee op de foto te gaan. We nemen daar alle tijd voor.
Trek de "goede" kleding vlak voor de fotoshoot pas aan.

Advies tijdens een Newborn shoot:

Deze shoots doen we meestal in de woonkamer of bij mij in de studio.
Omdat de meeste baby's zonder kleding gefotografeerd worden mag de temperatuur in de kamer lekker tropisch zijn. Ik zorg ervoor dat de ondergrond waarop de baby ligt extra verwarmd wordt. In overleg kan ik zorgen voor een extra kacheltje.
Zo krijgen ze het zeker niet koud.
Ook tijdens de shoot proberen we ons zo veel mogelijk aan jullie kindje aan te passen.
Heeft hij toch nog honger, dan krijgt hij lekker wat eten.
Daar nemen we gewoon de tijd voor. Geen stress, een relaxte mama betekent meestal ook een relaxte baby, en dat willen we graag!
Tip: Doe vlak voor de shoot de baby in bad en geef hem daarna te eten. Daarna zijn ze vaak moe en slapen ze lekker door de shoot heen.
Trek lichte bovenkleding aan, mooi wit of een zacht ander kleurtje. Dat komt het meest puur over op de foto. Dit geldt zowel voor de baby als voor mama en papa.

 

 

40px

Neem gerust contact met mij op

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.