Gezin en familie

Terug

Gezin en familie

Altijd puur

Wat leuk dat je overweegt een fotoshoot te laten maken. Shoots met kinderen zijn altijd erg leuk. Ik wil ze graag laten zijn hoe ze zijn. Hun gang laten gaan en ondertussen leg ik de meest pure emoties vast. Dit zorgt ervoor dat je terug kunt kijken naar foto’s waar ze echt zichzelf zijn. Maar ook met het hele gezin of familie maak ik pure foto’s. Een arm om elkaar heen. Een knuffel omdat je elkaar lief hebt of juist connectie met elkaar door elkaar te plagen en plezier te hebben.
De mogelijkheden voor dit soort shoots zijn behoorlijk uitgebreid maar ik heb geprobeerd in onderstaande overzichten een en ander op een rijtje te zetten. Heb je niet gevonden wat je zoekt, of twijfel je nog? Bel of app me gerust.

Ga je niet graag op de foto?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik weet hoe dat voelt en zal iedere shoot weer opnieuw mijn best doen om het voor iedereen zo relaxed mogelijk te laten verlopen. En jij, jij mag jezelf omarmen zoals je bent. Je mag er zijn. Dan zal ik jou zo mooi en puur mogelijk vastleggen.

Kledingadvies:

Tijdens de shoot gaat het om jullie, niet om de kleding. Je kunt daarom het best niet te schreeuwende (felle) kleuren en opvallende prints aandoen. Gebruik het liefst natuurlijke kleuren in je kleding, denk bijvoorbeeld aan bruin en donkergroen. Als je met meerdere personen op de foto gaat, zorg er het liefst voor dat de kleuren een beetje op elkaar zijn afgestemd.

Advies tijdens een fotoshoot met kinderen:

Laat ze lekker zichzelf zijn en als ze even geen zin hebben, lekker even laten spelen zodat ze daarna zin hebben om mee op de foto te gaan. We nemen daar alle tijd voor.
Trek de “goede” kleding vlak voor de fotoshoot pas aan en neem eventueel een extra setje mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug