Newborn

Terug

Newborn shoot

Mooie pure foto’s, dat ik waar ik blij van word. We kunnen de foto’s zowel bij je thuis als in de studio maken. Afhankelijk van wat je zelf leuk vindt. Wil je meer lifestyle fotografie dan adviseer ik te kiezen om dat lekker bij je thuis te doen.

Detail

Ze zijn zo mooi puur, als ze zo klein zijn. De details kunnen zoveel vertellen en ontzettend schattig zijn. Die kleine teentjes of vingertjes, die haartjes of dat lieve mondje.

Advies tijdens een Newborn shoot:

Deze shoots doen we meestal in de woonkamer of bij mij in de studio.
Wanneer je je baby zonder kleding gefotografeerd wilt hebben zorg ik ervoor dat de ondergrond waarop de baby ligt extra verwarmd wordt. In overleg kan ik zorgen voor een extra kacheltje.
Zo krijgen ze het zeker niet koud.
Ook tijdens de shoot proberen we ons zo veel mogelijk aan jullie kindje aan te passen.
Heeft hij/zij toch nog honger, dan krijgt hij/zij lekker wat eten.
Daar nemen we gewoon de tijd voor. Geen stress, een relaxte mama betekent meestal ook een relaxte baby, en dat willen we graag!
Tip: Doe vlak voor de shoot de baby in bad en geef hem daarna te eten. Daarna zijn ze vaak moe en slapen ze lekker door de shoot heen.
Trek lichte bovenkleding aan, mooi wit of een ander natuurlijk kleurtje. Dat komt het meest puur over op de foto. Dit geldt zowel voor de baby als voor mama en papa.

Na de fotoshoot
Na de shoot zoek ik de mooiste foto’s uit en die ga ik optimaliseren. Als dat klaar is zet ik de foto’s in een persoonlijke galerij op mijn website. Door middel van inloggegevens kun je de foto’s bekijken, downloaden, delen en bestellen om af te drukken. Zonde om je foto’s maar op de computer te laten staan toch?
De foto’s blijven ongeveer een maand in de galerij staan.

Let op, het kan soms nodig zijn om een studio te huren. Deze kosten hiervoor zullen indien nodig besproken worden.

Terug