Speciale Bewerking

Terug

Speciale bewerkingen

Hieronder zie je een voorbeeld van de mogelijkheden van een uniek soort fotografie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je een idee wat je niet kunt vinden op mijn site, laat het me weten, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zij portret

De zij portretfoto kan gebruikt worden om verschillende of juist dezelfde generaties vast te leggen op een bijzondere manier, maar zoiets is natuurlijk ook ontzettend leuk om te laten maken van je (klein)kinderen of gezin. Je krijgt de foto altijd in kleur en in zwart wit aangeleverd. Deze foto’s kunnen al gemaakt worden met kinderen vanaf 1 jaar.

Iris foto

Hoe gaaf is dat! Jouw iris, of die van je kinderen voor aan de muur als uniek kunstwerk. Iris foto’s zijn te maken in heel veel soorten bewerkingen, maar ook zonder een vorm van bewerking is dit al ontzettend mooi. We bespreken samen of en welke bewerking we gaan gebruiken om voor jou het mooiste eindresultaat te bereiken. Je krijgt altijd de individuele iris zonder bewerking en de eventuele bewerking doorgestuurd. Iris foto’s kunnen gemaakt worden vanaf 4 jaar oud.

2 in 1 foto

2 mensen, 1 gezicht. Een unieke foto voor broers/zussen maar ook gaaf als ouder/kind combinatie. Je krijgt altijd de individuele portret foto’s mee aangeleverd en de 2 in 1 foto in kleur en in zwart-wit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug