Wedding

Terug

Wedding

Gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie gaan trouwen. Zullen we er samen een mooie dag van maken?
Als jullie mij inhuren als fotografe zal ik ervoor zorgen dat jullie zo puur en relaxed mogelijk op de foto zullen gaan. Gewoon zoals je bent.
Om jullie goed te leren kennen heb ik altijd vooraf een kennismakingsgesprek. Meestal bestaat dat uit een telefoongesprek of live afspraak waarin we de grote lijnen bespreken.
Maar ook een of twee weken voor jullie grote dag bellen we nog even om de laatste details en eventuele aanpassingen door te spreken. Zo weten we zeker dat alles vlot verloopt.

Drone

In 2023 heb ik mijn drone brevet gehaald. Mocht je het leuk vinden, kunnen we de mogelijkheden om wat drone foto’s te maken bespreken.

Reels

Sinds dit jaar ben ik bezig met het maken van reels. Tijdens de dag film ik steeds een paar seconden en na afloop monteer ik alles tot een leuk kort filmpje nog nog eens extra na te genieten van jullie dag.

Na de bruiloft

Kort na de bruiloft stuur ik jullie alvast een paar highlights door. Daar kunnen jullie dan alvast van genieten en showen terwijl ik verder werk aan de rest van de reportage.
Ik zoek de foto’s altijd zelf uit. Hieronder vindt je een indicatie van het aantal foto’s. Het kan zijn dat er afgeweken wordt van dit aantal.
Degene die al vaker een shoot met mij hebben gehad, weten dat ik niet zuinig ben met het uitzoeken van foto’s.
Wanneer ik klaar ben met het uitzoeken en bewerken van de foto’s worden ze in een online album geplaatst. Je kunt de foto’s vanaf deze plek bekijken en downloaden of delen met anderen. Hier blijven ze ongeveer een maand ter beschikking.
Ook krijg je alle foto’s aangeleverd op een houten USB stick.
Afhankelijk van het pakket wat je uitkiest zitten er nog extra’s bij.

Pakketten zijn altijd op maat te maken. Alleen aaneengesloten uren dus bijvoorbeeld van 9 tot 21 uur (12 uur fotograferen), tussenuren of verplaatsingen tijdens
de dag worden door geteld.
Bij pakketten vanaf 4 uur wordt binnen Noord Brabant geen reiskosten in rekening gebracht.

Heb je vragen of twijfel je ergens over, bel of app me gerust.

 

 

Extra mogelijkheden:

Videograaf

Heb je interesse om ook een videograaf te boeken? Ik werk vaker samen met eenzelfde videograaf. Wij zijn goed op elkaar afgestemd. Geef het even aan als je hier interesse in hebt zodat we ook zijn agenda kunnen checken op beschikbaarheid. Je mag natuurlijk ook zelf een videograaf inhuren, laat dit dan wel even weten.

Second shooter

Een second shooter is een extra fotograaf, vaak een leerling, die aanwezig is tijdens (een deel van) de bruiloft. Hij of zij heeft vaak weer net een andere hoek waardoor je een nog vollediger beeld krijgt of er kan voor gekozen worden om ons op te splitsen, bv de een bij de bruid en de ander bij de bruidegom tijdens het klaarmaken. Informeer naar de mogelijkheden en de extra kosten mocht je interesse hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug