Al voor de tweede dag op rij was het overdag stralend weer, tot een uurtje voor zonsondergang in eens de lucht vol wolken zat. Dus voor de tweede avond op rij stonden Dianne en ik in het bos te wachten in de hoop een glimp op te vangen van de avondzon. Even kwam er een klein beetje zonneschijn maar helaas was dat niet voldoende voor het beoogde resultaat. Na wat wikken en wegen had ik toch maar besloten naar een andere locatie te rijden in de hoop het over een andere boeg te kunnen gooien. Terwijl we in de auto zaten brak ineens de zon door. Ondanks dat we nog niet op de eindbestemming waren hebben we toch maar besloten uit te stappen en ervoor te gaan met dit prachtig silhouet van deze zwangere dame als resultaat.
Al is het soms niet helemaal wat je bedoelde te maken, kan het eindresultaat toch nog mooier zijn!