Nou, als je dat aan mij vraagt kan ik je daar een eenduidig antwoord op geven. Ik vind het heerlijk om dit soort minimensjes op de foto te zetten. Zo’n schattig, onschuldig hoopje knuffelvlees. Ze zijn ook maar heel kort zo klein dat het zonde is om niet zo’n mooie reportage te laten maken.
Zelf heb ik 3 kinderen. Toen de eerste net geboren was heb ik een fotograaf laten komen om dit bijzondere moment vast te leggen. Kort daarna ben ik zelf cursussen gaan volgen (tot op de dag van vandaag). Toen de tweede geboren was vond ik mezelf nog niet goed genoeg om zulk soort foto’s te maken, die fotograaf kan dat veel beter. Maar nadat mijn derde was geboren wou ik zelf de foto’s gaan maken. Intussen had ik heel wat ervaring op gedaan binnen de fotografie en met name die van baby’s. Helaas werd het een kortstondige shoot. Ik had een mooi plaatje voor op het geboortekaartje maar door de naweeën en andere fysieke ongemakken was het op dat moment niet te doen om er een uitgebreide shoot van te maken. Dat heb ik later ruimschoots ingehaald. 😉