Ik kijk veel rond naar wat andere fotografen doen, Facebook en instragram zijn daar perfect voor. Het is altijd leuk om te zien waar anderen zich mee bezig houden en uiteraard wordt je er zelf nooit stommer van. ­čśë
Een fotograaf die ik al lang bewonder om haar werk is Willie Kers. Zelf doet ze niet zoveel shoots meer, ze geeft veel trainingen aan fotografen. Maar daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Om bij haar een cursus te volgens stond dus al lang op mijn wensenlijstje. Ik ben van het type dat soms het een wil, en een tijd daarna weer totaal wat anders. Maar dit bleef toch iets wat ik heel erg graag zou willen doen. Toch maar een cursus geboekt dus… Gisteren was de dag eindelijk daar. Nadat we eerder al een deel online theorieles hebben gehad over haar manier van werken mocht ik gisteren naar Apeldoorn om samen het haar de theorie in de praktijk te gaan brengen. Dit is het eerste resultaat van de shoot van gisteren. Ik ben er super blij mee! Het was een leerzame dag. Ik hoop nog veel foto’s op deze manier te mogen maken.