Het is koud, donker en bijna kerst. Mijn vingers zijn ijskoud en ik blaas wolkjes met mijn adem. Betoverd door het prachtige licht van alle auto’s en andere verlichting, probeer ik mijn vingers wat op te warmen. Terwijl een goederentrein over het perron dendert, baant het voorbijrazende verkeer zich een weg naar huis. Lekker opwarmen bij een haarHet is koud, donker en bijna kerst. Mijn vingers zijn ijskoud en ik blaas wolkjes met mijn adem. Betoverd door het prachtige licht van alle auto’s en andere verlichting, probeer ik mijn vingers wat op te warmen. Terwijl een goederentrein over het perron dendert, baant het voorbijrazende verkeer zich een weg naar huis. Lekker opwarmen bij een haardvuurtje.
 
Deze en andere werken zijn te koop op urbanaandemuur.nl
 
#city #urban #citylights #station #urbanaandemuur #avondlicht #tilburg #art #photography #photographyart #lightpaint #urbanart