Tijdens mijn tijd op school heb ik veel geleerd over de fotografie. Welke camera en welke lens je gebruikt in bepaalde omstandigheden. Maar de zin die regelmatig terugkwam was “de beste camera is de camera die je bij je hebt”. En dat is natuurlijk zo. Ik loop niet standaard met dat zware ding om mijn nek. Dus ja, soms moet je het doen met wat je hebt.
 
De vorige keer dat ik in Finland ben geweest is inmiddels 3 jaar geleden. We sliepen de eerste nacht in een prachtig hotel met een minstens even mooi uitzicht. Maar helaas had ik mijn “zware” camera thuisgelaten. Met de kleine camera die ik wel bij had heb ik geprobeerd vast te leggen wat mijn uitzicht was vanuit mijn bed.
Helaas is de kwaliteit van de foto dan toch wat minder en had ik me voorgenomen, als ik nog een keer in Helsinki ben, ga ik nog een keer naar dat hotel met dat mooie uitzicht.
Dus toen de gelegenheid zich voordeed dat we weer die kant op konden gaan was het wel duidelijk waar we een nachtje extra voor zouden gaan boeken.
⭐️❄️🌙☃️