Altijd een speciaal moment en een mooie gelegenheid om detailfoto’s te maken. Intussen ben ik druk bezig om mijn website “weddingproof” te maken. In de jaren dat de kinderen nog niet naar school gingen heb ik bewust maar weinig bruiloften gedaan omdat dat grote klussen zijn en ik daar simpelweg te weinig tijd voor had. Maar sinds ook mijn kleine meisje naar school gaat ben ik in de gelegenheid om te gaan ervaren of ik dit echt wil gaan doen. AND THE ANSWER IS YES!! Ik vind het onwijs mooi, speciaal en fantastisch om bij zo’n dag aanwezig te mogen zijn en wil heel graag ook volgend jaar weer wat bruiloften toevoegen aan mijn agenda. Er staan er inmiddels al een aantal maar er is nog ruimte in de planning dus als je iemand weet die nog een fotograaf zoekt stuur mijn gegevens vooral even aan hen door. Daar zou je me ontzettend mee helpen.