We rijden terug naar huis na een lange avond. Bovenaan het viaduct gekomen wist ik dat ik moest stoppen. Hier kan ik niet aan voorbij rijden. De prachtige sterrenhemel, de volle maan en het verkeer dat zich richting zijn eindbestemming begaf, dat moet vastgelegd worden. Soms zie ik dingen die anderen misschien niet opmerken. Dit is zo’n moment. Hoe koud, donker of nat het dan ook is of hoe moe ik ook ben, ik kan hier niet aan voorbij gaan. Onderaan het viaduct heb ik de auto langs de kant gezet en ben ik terug naar boven gelopen. Iedere auto en vrachtwagen die achter me voorbijrijdt terwijl ik op het uiterst smalle fietspad sta, lijkt rakelings langs me af te gaan. De trillingen van de weg geven me een onbehaaglijk gevoel. Ik houd mijn camera extra stevig vast. Eenmaal weer veilig terug in de auto bekijk ik het resultaat. Hier word ik blij van! Dit was het méér dan waard.
 
Bekijk deze en andere werken op https://www.urbanaandemuur.nl/product-category/fotografen/marian-roest/
 
#fotografie #avondfotografie #vollemaan #Urbanaandemuur #Urban #snelweg #sterrenhemel #art #urbanart #lightpaint #photography #photographyart #avondlicht