In het centrum van Tilburg heb ik een uitkijktoren gespot. “Maar het zou natuurlijk nog gaver zijn als we vanaf dáár een foto zouden kunnen maken” zeggen we tegen elkaar terwijl we kijken naar een van de hoogste gebouwen in de omgeving. De uitkijktoren is gesloten, dat gaat dus niet lukken… Tenminste niet vandaag.
We kijken elkaar aan. “Denk jij wat ik denk? We dóén het gewoon!” We verzamelen alle moed bij elkaar en lopen richting het hoogste gebouw. Daar aangekomen bel ik met trillende vingers aan bij het hoogste nummer dat ik kan vinden. “Uhm meneer, ik heb een hele rare vraag, maar mogen wij misschien een foto komen maken?” “Ja hoor, kom maar naar boven” klonk er door de intercom. “Yes, het mag!” Zo blij als een kind met een enorme snoeptrommel in de hand stappen we de lift in, op naar de 47ste verdieping. Dat geeft een fantastisch uitzicht en het gevoel dat het soms goed is om er gewoon voor te gaan!
 
Deze en andere werken zijn te koop op urbanaandemuur.nl
 
#fotografie #urban #tilburg #uitzicht #fantastisch #city #citylights #urbanaandemuur #avondlicht #art #photography #photographyart #lightpaint #urbanart