Na een lange avond vol prachtige momenten rijden we terug. Ik wil toch nog even langs die mooie fietsbrug om te kijken of deze verlicht is. Ik heb geen idee wat ik ga aantreffen. Vermoeid van de lange dag, klimmen we omhoog en meteen zie ik dat dit ook weer toegevoegd mag worden aan het lijstje van mooie platen die we die avond hebben mogen maken. Zoekend naar het beste standpunt voor dit geometrische spektakel lopen er wat jongens over de brug. “Staan we er goed op” vragen ze terwijl ze ons passeren. “Uiteraard”, bevestig ik, maar eigenlijk was ik aan het wachten tot ze voorbij waren gelopen.
 
Deze en andere werken zijn te koop bij urbanaandemuur.nl
 
#art #urbanart #urbanaandemuur #urban #black #white #gray #photography #photographyart #blackandgrey #blackandwhitephotography #blackandwhite